Nieuws

zomerverlof

11 juni 2019 - Actualiteit

Hele zomer lang: zonnecreme- actie

11 mei 2019 - Actualiteit

De hele zomer lang kortingen op ALLE zonnecrèmes in de apotheek.

Lees meer

biolys 1 + 1

11 mei 2019 - Actualiteit

Biolys 1 kopen = 1 gratis

Lees meer

In april korting op vichy zonnecremes

29 maart 2019 - Actualiteit

In april geniet u van €7.5 euro korting bij aankoop van 2 producten en van €10 korting bij aankoop van 3 producten uit het zonnegamma van Vichy!

Lees meer

Lente actie Eucerin - gratis handcrème

25 maart 2019 - aprilkorting vichy

Gratis handcrème bij aankoop van een Eucerin verzorgingsproduct!

Lees meer

Wat als mijn hart op hol slaat... Week van het hart, laat je gratis testen!

25 september 2018 - Blogberichten

Vanaf 40 jaar heeft men 1 kans op 4 om ooit voorkamerfibrillatie te krijgen. Dit is een ernstige aandoening die het risico op een trombose of beroerte vervijfvoudigt. Tijdens de week van het hart die loopt van 24 tot 28 september 2018 , kan u zich gratis laten testen in uw buurt.

Lees meer

Een blijvende piep wil je niet: bescherm je oren tijdens de festivals

17 juli 2018 - Blogberichten

Tomorrowland, Pukkelpop, Francofolies, Suikerrock, Laundry Day, … Het festivalseizoen is volop bezig en meer dan ooit zijn we er ons ook van bewust dat festivals zware gevolgen kunnen hebben voor het menselijk oor. Je wil op dat moment misschien wel los gaan op de luide bas, maar zorg dat je over tien jaar nog altijd van muziek kan genieten. De confrontatie met hard en/of langdurig geluid kan namelijk leiden tot blijvende gehoorschade. Preventie is dus de boodschap: draag altijd zorg voor je oren en bescherm ze indien nodig!

Lees meer

Jouw ideale reisapotheek: wat neem je mee?

26 juni 2018 - Blogberichten

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we eindelijk op reis kunnen vertrekken! Je wil graag op alle mogelijke omstandigheden voorbereid zijn, maar wat neem je nu het best allemaal mee? Wij lijsten het hieronder mooi voor jou op!  Selecteer voor jezelf wat je nodig hebt, afhankelijk van je reisbestemming en reisactiviteit. 

Lees meer

Meer nieuws